CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 21, 2011

past order




sebenarnya buat craft nie baru je.
so xbyk design keychain yang boleh dibuat tambahan lagi
keadaan sekarang tak mengizinkan utk saya buat design lain..
sibuk sgt dgn stdy...
tapi kalau anda ada design yang
mahu saya buat
insyallah saya boleh buat..
bagitahu sahaja design mana yang anda mahu
dan saya akan cuba untuk meng
hasilkannya..:)
stkt nie ini je design yang diorder..


yang nie jersi pasukan malaysia
kalau berminat boleh la order...
only RM 4.50
kt belakang korang boleh la letak nama
kalau nak..
mcm nie

Lega rasanya lepas siapkan order budak-budak sekolah nie
hope diorang suka la..
100% handmade :)

yang nie love kecik2..
yang nie hanya RM2.50/pcs
yang love nie ada macam-macam saiz..
dan yang nie paling kecik..
nnti munie upload utk saiz2 lain

semua nie dah kena kebas kat kawan my mum
habis semua di ambik tak tahu la nak bagi kat sapa
termasuklah bintang kat bawah nie..


bintang nie sapa yang berminat leh la order
RM3.00/pcs sahajo

yang atas nie order daripada my cousin..
nak letak kt handbag dye..
sesuai ker??
pastu kat belakang nak letak nama anak2 nya..
hope suka la yer...
RM3.00/pcs
yang love tu saiznya sederhana je..

pon!pon! bagi laluan...
nie first time buat kete..
jadi la jugak..
sebagaimana kat ats..
korang boleh letak nama kt belakang...
cuma RM3.00 je..


yang nie ladybird..geram lak tengok benda nie
nie request dari salah seorang kawan my cousin
besat gak la ladybird nie..
kalau korang nak buat colour lain pon ok...
yang nie RM4.00 shaja..

:))

so, sesiapa yang berminat nak order mana2 design kat ats nie
or korang request nak bentuk yang macam mana
just pm me at my FB or email me...
cadburychoc_purple@yahoo.com

3 comments:

  1. kreatif r mg nih muni,,bleh r ak oda bnyk2,,hahhaa

    ReplyDelete
  2. laila nak yang bntuk star tuh.. pas2 blakang ade nama..bulih tak..?? hee. kalo bulih b4 cuti.. nak 4..! :))
    1- laila
    2-ana
    3-huzai
    4-sara :))

    nak sume tema biru-pink... muni mtch2kan lah colour dier ek. tp still biru n pink. bg lawa.. kalo ta bulih ke hape, ltk kt shotbox lela ek! :)

    ReplyDelete